Vis de duminica 25.10

Eram in bucatarie, a venit la geam (eu stau la 4) o femeie bruneta, stiam ca e urmarita de cel rau, avea ceva cu negru peste buze ca un sal. I-am spus ca nu o pot primi, aveam pe masa o paine fara colturi, partile din capete erau uscate, iar restul era moale si un strugure mov, cu boabele mari cat prunele, mi se parea ciudat si nu vroiam sa-l mananc.  I-am dat ciorchinele si colturile uscate, i-am spus: sa-ti aduci aminte de binele care ti l-am facut.

Stiam ca cel rau ma urmareste si pe mine, m-am ascuns intr-o pivnita, dar m-a gasit, m-a scos la lumina pe o iarba verde. L-am vazut avea o roba neagra, era batran si urat. Cu el erau femei si barbati batrani, cu robe de culoare un pic mai deschisa.

Batranii acestia m-au inconjurat la o distanta de vreo 2-3 m, stiam ca vor sa ma omoare pe mine si copilul din pantece, mi-au spus. Capetenia a dat ordin, batranii si-au scos o bagheta ca de vrajitor si au tintit spre mine, a pornit in acelasi timp un fascicol luminos, continuu, diametrul era cel al baghetei, spre mine, eu mi-am pus bratele in jurul pantecelui sa protejez copilul. Cand era la un mm de mine sa ma atinga fascicolele s-au intors impotriva lor, fiecare a cazut pe spate.

A spus cel rau asa deci, bine, stiti ce aveti de facut. Batranii si-au pus deoparte baghetele, doua degete si le-au bagat in gura (aratator si mijlociu) ca si cum ar vrea sa vomite, acum venea spre mine cate un fascicol verde, diametrul era cel al gurii lor, stiam ca e otravitor, dar nu mi-am luat mainile sa ma feresc pe mine. Ca si prima data s-a intors impotriva lor, daramandu-i.

In aceea clipa am vazut sub mine niste placi de gresie mari, cum apareau si se uneau una langa alta, aratau ca niste pietre, doar ca erau drepte, aveam un diametru de 1-2 m in jurul meu, au aparut pentru fiecare batran in dreptul lui un stalp, ca o roata zimtata, alb, iar deasupra s-a format o cupola. Au aparut ziduri unite cu stalpii, eram protejata si nu puteau intra.

Am pus apa la fiert, stiam ca trebuie sa nasc. M-am pus pe jos, pe acele pietre, am nascut spre surprinderea mea rapid si fara dureri, copilul era alb, nu brunet ca in celelalte vise, era foarte frumos. I-am dat lapte. Ma gandeam la Mircea, parinti si Samy unde sunt.

Acest articol a fost publicat în Rugaciune. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s