Timisoara

Joi ma anunta sotul ca maine plecam la Timisoara se filmeaza Messangers cu un pastor care predica. Eu am spus din prima nu, am atata de invatat, ce nu e altcineva sa mearga, dar m-am rugat, am spus ca pe fr. Florin are cine sa-l filmeze, eu asa credeam ca el va predica. Dupa rugaciune Domnul imi spune Maleahi 7. Am inceput sa citesc fiecare verset nr 7 din Maleahi primul era pentru mine. Am inteles mustrarea si ca Domnul vrea sa plecam.

Il anunt pe Mircea gata plecam. Seara am facut rucsacul (bagajul), pentru o fata am avut un bagaj decent si micut. M-am chinuit pe drum, eram trei in spate, iar masina nefiind amerciana scaunele nu erau confortabile, dar am tacut.

Primul popas la un resturant fitos, mancarea n-a fost la inaltimea asteptarilor, am mancat mai bine la impinge tava de la Leu, (cred ca si mai ieftin), macar toaleta era decenta.

Apoi cautam cazare in Sebes primul hotel n-a fost sa fie apoi al doilea ne-am odihnit pentru vreo trei ore. Ora 7 micul dejun, incarcarea masinii cu echipamente, si pornire spre Lugoj.

Credeam ca vom porni direct la Timisoara, am strambat in sinea mea din nas cand am auzit ca mergem la o biserica baptista, pentru mine inseamna raceala (chiar de am cunoscut si unele pline de Duhul Sfant unde ma simt acasa). Intram in hol, pacea Domnului, simt o aroma de ciorba facuta la cazan. Spun in sinea mea ce bine miroase, chiar de mi se facuse foame intre timp si as fi mancat si eu cot la cot cu cei ce urmau sa mearga la ospat, am tacut de teama Domnului.

Am intrat in biserica, wow, am simtit prezenta lui Dumnezeu, ma uitam si miroseam pe Domnul, spuneam chiar de e o biserica baptista, de abia ma tin pe picioare, caut un loc sa ma rog, sa ingenunchiez in prezenta Domnului, nu puteai sta in picioare. Pe partea stanga primul rand al doilea scaun de la fereastra, m-am pus pe genunchi. Mi-a venit imediat vorbirea in limbi, stiam ca ceilalti erau preocupati de detalii tehnice asa ca sufletul meu se odihnea. Am primit talmacirea: am gasit pe multi dintre voi care se inchina la Baalii acestia se bizuie pe caii si carele lor, dar pe cativa v-am gasit destoinici sa va incredeti in Mine. Psalmul 20:7 cred ca acesta este versetul care l-am primit. Am vrut sa-i spun pastorului dar Catalin nu crede.

Dumnezeu a facut o minune cand dam sa plecam, pastorul ne cheama pe toti la masa, am spus ce mare esti Dumnezeul meu, nu am gandit macar, dar Tu m-ai hranit. La masa eram fata-n fata cu Ionel Tutac, l- am intrebat pe Dumnezeu care nume de biserica din apocalipsa i se potriveste, ma asteptam la un nume biblic dar am primit Erham, nu este un cuvant biblic, dar cand am cautat pe internet i s-ar potrivi descrierea. Ma rog ca Domnul sa ma ajute sa-i spun cele de mai sus.

Acest articol a fost publicat în Rugaciune. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s