Timisoara partea a treia

A inceput sa ma doara rau de tot zona abdominala, ma gandeam la Lizzy, dureri in ambele parti, i- am spus lui Mircea trebuie sa stau jos, a venit fratele de pe scena sa ma inlocuiasca, stiam clar unde trebuie sa stau pe care scaun gol. M-am asezat langa Beni, nu il cunosteam, nu stiam cine este, cat este de pocait, aud aceste cuvinte Osea 1:7. Il intreb aveti Biblia? El raspunde scurt si taios nu. Eu, nici pe telefon? Se chinuie cu greu se urneste sa scoata celularul, de parca l-as fi pus la facut carmizi…imi intinde telefonul. Am vrut sa verific inainte caci Domnul ce vorbea era de mustrare mereu, dupa ce il citesc, subliniez pasajul si ii spun asta va spune Domnul. El cu lacrimi in ochi multumesc, nu-mi multumiti mie ci lui Dumnezeu. Fix in aceea clipa mi-au trecut toate durerile de parca nici n-ar fi fost acolo.

M-am intors la loc, nu mai aveam motiv sa stau pe banca.Eram fericit de cum a lucrat Dumnezeu si ce minune a facut. Simteam oboseala in fiecare intindere de picior.

S-a terminat programul, evenghelizare, predarea, predica, cantarea…am intrebat daca a mai ramas un pastor pe acolo. Mi se indica un pastor Filip de la Arad, il inteeb ce inseamna cuvantul primit si ma intreaba cum s-a intamplat, dupa reactia pe care a avut-o am crezut ca e baptist si nu crede in lucrarile Duhului Sfant, dar era penticostal. Mi-a spus ca e o sarbatoare evreiasca, dar acest lucru stiam, mi-a spus sa caut detlii pe google.

Mi-am luat inima in dinti m-am rugat daca Domnul vrea sa-mi descopere sa-mi scoata in cale un om. Asa l-am intalnit pe predicator m-a lamurit ca este vorba de Anul Nou, a spus sa ma rog ca Domnul imi va descoperi ce vrea, chiar in acele clipe am inteles ca urmeaza o alta etapa din viata mea.

Copiii au strans echipamentele, am luat o masa unii shaworme noi spaghete, si am pornit la drum, eu mi-as fi dorit sa dorm la Lugoj, poate dadeam peste pastor si ma si odihneam. Cu ajutoul lui Dumnezeu am ajuns toti teferi pe la 8 si trei minute eram in curtea bisericii gata de slujire.

Mi s-a intamplat sa-mi cad capul de obosealain biserica, seara am slujit multumim Domnului, chiar de as fi dorit sa dorm.

Totusi oboseala m-a ajuns si toat noapte de duminic si luni dimineata am vomat. Totusi aveam o bucurie care nu se poate descrie.

Fr. Florin m-a uns si s-a rugat la finalpentru mine, asta a fost o si mai mare bucurie.

Reclame
Acest articol a fost publicat în Rugaciune. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s