Vis de la inceputul saptamanii

Eram pe pamant, au venit la putere nazistii, mergeau de la om la om si ii intrebau daca nu vor sa se supuna lor, sa devina hitleristi. Ii vedeam cum erau bagati intr-o duba cu doua gemulete pe usile din spate, cu gratii, dube din acelea dinainte de ’89.

Am vazut ca o duceau bine, nu mai munceau, primeau totul, dar nu-si dadeau seama ca erau robi.

Eu am tot fugit de ei, cred ca am folosit o bicicleta la inceput. Apoi imi amintesc ca eram intr-o caruta, langa mine era mama, ea mi- a spus s-o iau pe un drum sa nu ma intalnesc cu nazistii, am ascultat-o, dar am dat „nas in nas” cu ei. M-am ridicat in picioare, tineam hamurile, ma miram, calul maro era cam la 4-5 m tinut in hamuri in fata carutei.

Am reusit sa ii ocolesc. M-am dat jos din caruta si am alergat pe scari intr-o cladire, la ultimul etaj era in aer liber o gara. Trenul astepta in gara cu usile deschise.

Am scotocit in buzunare am scos cel putin trei monezi, am primit un bilet alb curat pe ambele parti. In timpul acesta nazistii erau intr-o nava spatiala, nu intelegeam cum vor ajunge in SUA, si ei si eu trebuia sa ajungem in SUA, pamantul fagaduintei.

Trenul s-a pornit, nava lor avea ceva luminite, dar era inchisa la culoare. Un barbat din tren a apasat pe un buton rosu, in timpul acesta a aparut o nava mai mare si mai frumoasa decat a nazistilor, avea doi clesti care a prins trenul si il urca in nava.

Dupa apasarea butonului rosu a aparut un ecran tv in afara trenului, pe el un extraterestru care spunea ca razboiul a inceput. Eu eram linistita caci noi cu trenul ajunsesem in nava spatiala.

Anunțuri
Acest articol a fost publicat în Rugaciune. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s