Vis de dimineata

Eram cu Mircea in drum spre Betel, ma spalam pe dinti, aveam clabuc la gura, cand am intrat in biserica i-am spus stai sa merg la baie sa ma clatesc, dar el a zis ca nu avem timp altfel intarziem, am aruncat la gunoi periuta si m-am sters cu dosul palmei de clabuc.

In biserica nu erau banci ci scaune, in trei parti, adica cu doua culoare intre. Am vrut sa ne asezam in randul al doilea, dar atunci o femeie a pus geanta mai incolo spunand ca nu putem sta acolo. Ne-am dus la penultimul rand si ne-am asezat la mijloc, acolo era Magduta cu Dani.

Magduta avea o bentita subtire si peste o caciula cu ciucurel alba. M-am privit si aveam baticul pe cap, mi-am zis ce pocaita e Magduta nu i se vede deloc parul. Am intrebat-o de ce poarta caciula, mi-a zis ca nu mai are bani si nu s-a spalat de mult pe cap, sa nu i se vada parul murdar.

Au iesit in fata sa cante, dupa ce au incercat rand pe rand mai multe microfoane au realizat ca nu functioneaza nici unul. Mircea s-a dus langa ei, si-a scos mobilul, avea o melodie care a pornit-o. Toti trei se tineau de umeri, priveau de la dreapta la stanga, Magduta cu Dani cantau, iar Mircea tinea mobilul luminat cu melodia.

Eu m-am dus sus la pupitrul tehnic sa pornesc proiectia si filmarea. M-am impotmolit prea multe butoane, nu stiam cum sa fac, Mircea era jos: mi-am zis ca am facut cursul, dar Mircea nu m-a lasat niciodata sa vad in realitate cum e in spatele butoanelor. Cumva am pornit tv-ul, dar se vedea pe jumatate de ecran doar purici si cealalta jumatate era neclar. Ma simteam neputincioasa.

Anunțuri
Acest articol a fost publicat în Rugaciune. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s