Visul de vineri dimineata

Eram in bucatarie, am gasit o cratita plina de galusti aburinde cu rebarbara. Am fost mirata ca mama sosise mai devreme si nu erau congelate.

M-am intalnit cu sora mea, mi-a aratat in strada pe o tableta care se afla pe un suport pe trotuar (apartinea tuturor) o fotografie. Erau sapte persoane de la dreapta spre stanga erau trei barbati: primul am spus ca e travestit, avea parul lung ondulat blond, gen peruca, al doilea cu ochelari subtiri am spus e cel mai normal ca umbla dupa fata aceea si o aratasem in poza, iar al treilea e homosexual. Eram suparata, pentru ceea ce vedeam in poza. Cu ochii mintii am vazut in spatele meu pe Sebi un baiat de la curs, statea pe vine si fuma, era mult mai imbatranit in jur de 30-35 de ani cu barba si mustata pana la perciuni. Mi -a spus sa plec ca vrea el sa foloseasca tableta. M-am dat deoparte dar nu stiam ce patise de ajunsese in asa hal.

Eram pe strada cu Mircea, cautam ceva printre blocuri, pe diferite stradute, intrebam si lumea, el s-a plictisit mi-a zis ca merge la masina si sa-l sun cand termin. Ajunsesem departe si se insera, am coborat la metrou, pana am ajuns pe peron se facuse ora 23 si pierdusem metroul. Am vazut ca eram in statia Basarab sau Basarabia nu mai tin minte exact cum scria, sub indicator erau doua sageti dreapta/stanga. Am spus ca iau metroul care vine primul. La 23:20 m-am urcat in metrou, am intrebat incotro merge, mi s-a raspuns la Arene. Primul gand a fost ca Andrei fusese la Arenele romane, nu stiam daca e vorba de acelasi loc.

L-am sunat pe Mircea sa-l anunt, am ramas pe telefon sa confirm ca era vorba de acel loc (in viata reala n-am fost niciodata acolo, nici nu stiu cum arata locul) am iesit la suprafata si era lumina. Am gasit un grup de trei doi baieti si o fata i-am intrebat si mi-au confirmat, nu mi-a placut discutia lor cam lumeasca. Fata mi-a aratat in spatele meu un deal si am vazut un monument ca cel din Atena. Am vazut ca in locul in care ma aflam erau doi portari cu doua intrari, porti pe sina si roti care se trageau. I-am spus lui Mircea pe care intrare sa vina dar el a luat-o invers, portarul nu vroia sa-l lase inauntru.

Pana la urma a intrat, m-am urcat in masina, am iesit pe drum, erau doua sensuri de mers, delimitate cu scuar cu iarba verde, drumul avea doua benzi, destul de inguste, nu erau cladiri pe drum.

Reclame
Acest articol a fost publicat în Rugaciune. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s