Vis

Eram pe un vas cu Florin, Mina si sotul. Era un vas mare in port, era alb. 

Mina vine de jos si ne spune ca este o bomba pe vas, Florin a spus sa o lasam sa explodeze pe vas. Eu am refuzat. Am cautat bomba, avea un ceas legat, am iesit pe punte cu ea, am azvarlit-o in mare. Am urmarit-o a ajuns pana in mijlocul marii, a cazut, a explodat, in acel moment s-a facut o gaura (cilindru) in mare se vedea fundul. 

In cunostinta mea stiam ca e marea Scotiei. Atunci s-au pornit valuri in toate directiile, le urmaream si vedeam unde sunt cladiri mai inalte erau mai inalte valurile (gen zgarie nori), am vazut ca se indreapta spre noi un val imens. Numai eu il vedeam.

La inceput nu m-au crezut, dar am hotarat sa coboram de pe vas. Era intr-o parte sotul, in cealalta Florin. In port in loc sa fie depozite era plin de case. Aveam in cunostinta ca sunt 3 case care se schimba dupa vreme (se roteau dupa soare..) si am cautat o astfel de casa.

Cand am privit in jur m-am trezit singura, dar m-am prins de stalpul exterior al unei astfel de case, cand a venit valul am simtit cum inima imi bate cu putere, dar spre mirarea mea casa s-a transformat in sticla si valul s-a rupt in doua si m-a ocolit.

Dupa ce a trecut stiam ca trebuie sa urc in munti. M-am schimbat si mi-am pus bocanci, pantaloni, am intrat intr-o casa lunga, cu multe camere, frigidere si mobila. Lumea era nepasatoare, eu cautam si luam mancare, unelte, le spuneam la cei ce ma priveau: nu fur, iau doar cat imi trebuie.

Atunci l-am vazut si pe Mircea i-am spus sa urcam in munti.

Reclame
Acest articol a fost publicat în Rugaciune. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s