Domnul da

Ieri a fost o zi plina, dimineata a fost dimineata cand am apucat sa fac piata si apoi sa ma apuc de curatenie, a trebuit sa si gatesc intre timp. Mi-a placut ca i-am cerut ajutorul mamei, asa am petrecut timpul cu ea la cumparaturi, se uita cu ochii rotunzi la mine, ca pe orice puneam mana ceream binecuvantarea Domnului.

Cand am ajuns acasa am aflat ca soacra mea ajunge jos in bloc pentru un tuns. Ceva in mine a miscat Dumnezeu si i-am zis lui Mircea cheam-o la noi.

Stiu ca El m-a facut omul rugaciunii, rugaciunile mele au ajuns la Domnul, mi-a spus sa-i cer cereri noi, am avut incredintarea ca tot El este cel care imi pune si mi-a pus dragoste si mila fata de ea.

Am vazut ca vroia comunicare, sa se simta utila, eram foarte fericita ca reusisem sa fac un pas catre ea. Dar seara dupa ce terminasem tot ce putusem, in loc sa citesc din Biblie, Mircea lasase ca niciodata televizorul pornit cu sonorul aprins, cand i-am spus de cand i-am promis Domnului ca nu ma mai uit si nu-L mai intristez cu idolul acesta.

Era o emisiune la History si m-a captat, dar Dumnezeu m-a lasat si m-a pus la incercare, trageam cu ochiul si apoi chiar urmarisem emisiunea. Toata noaptea mi-a fost rau.

Am avut criza de bila, stiam ca eu sunt vinovata, eram vesela, bucuroasa chiar daca nu puteam sa zambesc, mi-am dat seama cat ma iubeste Dumnezeu, de imediat ce am pacatuit, am gresit mi-a atras atentia.

Dimineata la Betel m-am dus de doua ori si ma rugam Doamne curata-ma acum, nu vreau sa vomit Cina. Inainte sa plec a doua oara ma rugasem si vorbisem cu Dumnezeu: nu voi iesi in fata chiar daca se face ungere, abia am iesit la Cina trecuta si nu vreau sa fiu o pricina de poticnire. Ma mai rugasem ca Dumnezeu sa ne dea o ocazie ca si duminica viitoare dimineata sa venim tot la Betel.

Cand m-am intors de la toaleta Dumnezeu deja lucrase si imi raspundea la cele doua rugaciuni: Mircea mi-a spus cand sa ma asez – du-te si iesi in fata ca se face ungere. Dumnezeu a spus sa ascult de sot, asa ca El s-a folosit de el ca sa-mi vorbeasca. Al doilea raspuns: duminica viitoare se tine adunarea generala a bisericii.

Am iesit la ungere si m-am rugat, am recunoscut pacatul meu si am spus: Doamne nu conteaza care dintre pastori vine si ma unge, caci mainile Tale ma ating, Tu esti cel ce ma unge, Tu esti cel ce ma vindeca. Am fost fericita ca undeva in strafundul inimii fara sa rostesc am cerut sa vina fr. Stefan ca si cum as fi dorit sa stiu ca rugaciunea mea a ajuns la Dumnezeu. Chiar el m-a uns, am simtit vindecare pe loc. M-am ridicat in picioare, de unde abia stateam tinandu-ma de banca, am putut sa zambesc, mi-a revenit culoarea in oraji.

Slavit sa fie Dumnezeu Tatal, Fiul si Duhul Sfant.

Te iubesc Tata, Isuse, Duhule Sfant.

Reclame
Acest articol a fost publicat în Rugaciune. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s