Am fost incercata

Ieri la Betel am venit cu multa bucurie sa-I multumesc Domnului Isus pentru Harul Sau care m-a tinut in jertfa. Ma simteam asa de bine si fericita, pe cat eram eu de bucuroasa pe atat era Georgi de trista. Prima data am crezut ca e ceva legat de mine, cand am intrat nu mi-a zambit si era foarte serioasa. Mai tarziu mi-a spus ca vrea sa fie singura si sa ma rog pentru ea.

E sora mea as dori sa-si deschida sufletul, se poate increde in mine. 

Apoi m-am rugat impreuna cu Ina, asa am simtit sa ma rog pentru problemele celorlalti, pe ale mele le stie Domnul si le aduc mereu inaintea Lui. M-am rugat ca si cum era ultima suflare si de asta depindea totul.

L-am vazut pe tanarul care anul trecut m-a facut sa ma ridic, chiar daca era seara de tineret, nu trebuia sa ia in deradere numele Domnului. Nu intelegeam de ce a trebuit sa vina aici. Vroiam sa ma ridic, dar Mircea a zis zambind, am vazut neincrederea ca poate o fi altfel. 

Nu puteam sa ascult nimic, fiindca nu il consideream slujitorul Domnului, apoi am auzit o voce: cum vrei tu sa o iubesti pe Rodica cand nu poti iubi un strain? Am inteles ca Domnul ma chemase cu un scop, am inceput sa ma rog pentru el, din pacate am incercat sa-i arunc o privire de interes sau un zambet dar n-am putut si decat sa fiu falsa am plecat si ridicat capul in rugaciune, mi-am acoperit fata cu mainile, cand simteam ca Dumnezeu e tot mai prezent.

Si toata predica lui m-am rugat pentru el, doar asta inseamna lucrarea pentru care m-a chemat El. Am crezut ca totul ramane asa si voi pleca acasa.

Dar dupa incercare vine si binecuvantarea, Dumnezeu m-a mangaiat. Fr.Florin a chemat pe cei truditi in fata, care vor sa se pocaiasca pentru pacate. I-am spus lui Mircea ca eu ma duc in fata, el eu nu, am vazut mirarea pe chipul lui, nu intelegea pentru ce ingenunchiez.

Am ajuns prima, eram pregatita sa-i vorbesc fr.Florin sa-i marturisesc motivul, cand am deschis gura, pana a ajuns el la mine, am vazut ca se umpluse in jurul meu. Apoi in gand ii tot repeteam Domnului ce ma apasa, ce uraciune mai ma tinea legata: ca doresc ca Dumnezeu sa-mi schimbe inima si s-o iubesc pe Rodica. In rugaciune treptat-treptat am simtit caldura, am simtit cum toata fata mi se roseste (am inteles ca e prezenta Duhului Sfant), ardeam, inauntrul meu plangeam, ochii imi lacrimeau si am rostit in gand dupa ce am vizualizat cum o luam in brate si o pupam, rostisem mama Rodica.

Stiu ca Dumnezeu va lucra cu mine intr-un mod minunat atunci cand in inima mea nu va mai fi nici un bob de nisip de care sa se agate ispititorul.

Te iubesc Tata, Isuse, Duhule Sfant.

Acest articol a fost publicat în Rugaciune. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Am fost incercata

  1. M zice:

    Domnul sa te binecuvanteze cu implinirea completa a voii Lui in viata ta cat mai curand.

    Pana atunci ma rog ca El sa puna straja intre soaptele celui rau si Rodica.

    Pace si binecuvantare!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s