Visul de saptamana trecuta

Am cantarit daca sa-l scriu sau nu, dar fiind de la Domnul, iata-l:

Eram in Betel, in banca si locul unde stau, priveam spre amvon, el era nu unde este de obicei, ci pe scena, in fata de tot, era un baiat care incerca sa predice, mi s-a descoperit ca este unul din fratii din familia Popescu (in realitate nu stiu daca asa este, caci nu-i cunosc pe toti) avea pana in 20-22 de ani, slabut, cu o camasa verde deschis, parul in partea de sus era crescut, ii statea in sus.

Amvonul pe partea transparenta avea o reclama mare cu o sticla in picioare de coca-cola rosie, si astfel nu se mai vedea nimic, deasupra capului avea o pancarda de lemn, agatata cu un lant greu cu zale negre, si ii statea in cap, de aceea trebuia sa stea aplecat pentru a predica. Pe pancarda era o sticla tot rosie tot de coca-cola, culcata. (pentru mine personal coca-cola inseamna pacat, caci m-am pocait de peste o luna de ea)

In partea stanga, pe partea cu orchestra, am vazut-o pe mama Popescu, avea un microfon de metal gri in mana, incerca sa vorbeasca peste fiul ei, dar nu ii functiona microfonul, tot apasa in sus si jos butonul de pe el. Atunci fiul ei a coborat de la amvon si a ajutat-o.

Reclame
Acest articol a fost publicat în Visuri. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s