O ora mai tarziu

Am inceput ziua cu Dumnezeu, m-a trezit inainte de a-mi suna mobilul, si m-am intors din drum, uitasem sa ma rog. Pe genunchi am cerut protectia peste cei dragi si peste mine si am pornit zambind, stiind ca El este cu mine.

In metrou am reusit sa citesc Biblia si m-am bucurat, chiar daca eram inghesuita si nu era cel mai placut miros, m-am gandit ca vor veni vremuri cand acele conditii vor fi lux, acum am libertatea de a-mi exprima liber credinta.

Am sunat-o pe colega mea sa vina cu o ora mai tarziu. Mi-am zis ca merg direct la Betel, asa ca nu ma grabesc ajung pana la ora patru. Pe drum cautam o batranica/un batran pentru milostenie si eram dezamagita, singura persoana era doar o femeie cu un copil, m-am intors in drum pentru ea, dar totusi n-am fost convinsa, fiindca eu asteptam batrana/batranul. Imi spuneam asta este poate maine imi va aparea. Si Domnul a stiut ce plan are pentru mine.

Am pierdut primul metrou, am vazut ca cel de legatura era deja in statie, asa ca nu m-am grabit, am preferat sa privesc oamenii din jurul meu. Si ajung pe peron cand aud din spatele meu Iulia, intorc privirea neincrezatoare, cine sa ma cunoasca in zona acolo, si sa ma recunoasca cu tot cu batic, doar nu eram prin preajma Betelului si nici prin preajma orei de mers acolo. Un zambet imens mi-a cuprins inima era sora Doinita. Din vorba in vorba am vazut ca ia acelasi metrou ca si mine si se intalnea cu Georgi. Nu-mi venea sa cred.

Cum lucreaza Dumnezeu! Mi-a oferit prilejul de a merge in vizita la spital si mi-a dat si batranul pe care il asteptat in ziua mea de jertfa.

Dupa am ajuns la Betel si tare m-am mai bucurat, chiar daca poate nu aratam pe exterior, dar inima mea zvacnea de fericire.

L-am auzit vorbindu-mi: va veni durerea si chinul, si din partea Georgianei am auzit ” am calcat toate obstacolele din jurul tau”, am vazut niste munti mici care o inconjurau si cum erau striviti.

Te iubesc Tata, Isuse, Duhule Sfant!

Amin

Reclame
Acest articol a fost publicat în Rugaciune. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s