O zi binecuvantata

Dimineata Domnul si-a facut simtita prezenta, m-am bucurat in rugaciune pentru cei dragi de cand am pasit pragul bisericii si am ingenunchiat, apoi mi-a aratat-o pe sora Mina cum Domnul Isus ii plimba pe spatele ei o verigheta alba cu o dunga galbena pe mijloc.

Mai tarziu am observat ca a ajuns in Betel m-am bucurat mult cand am vazut-o. In continuare am vazut doua geamuri de culoare albastra, celalalt roz, din spate venea lumina si cand trecea prin ele, iesea lumina de culoare roz si albastra.

Apoi am privit spre amvon, s-a coborat un porumbel urias, alb, si-a deschis aripile si stateau peste locul unde sta corul si orchestra. A inceput sa bata din aripi si un vant calm s-a pornit spre noi. Am simtit briza racoritoare,  sunt din ce in ce mai vii vedeniile.

Dumnezeu ma iubeste foarte mult, la sfarsit s-a cantat Daca traim pentru Domnul traim…cantare pe care am cantat-o in vedenie cu Domnul meu. Mi se luminase toata inima, imi tresalta de bucurie, simteam cum Domnul Isus este in spatele meu si ma mangaie si simteam imbratisarea in timp ce ii cantam. Si cand s-a spus sa mai cantam o cantare, eu deja sopteam Dumnezeu e taria mea, cand a rostit primul cuvant am continuat cu si mai multa incredere si cand am auzit ca este chiar melodia mea, simteam deja ca plutesc. Am simtit ca Dumnezeu chiar vrea sa ma bucure enorm.

Am stat un pic in partasie cu Georgi, am strans-o in brate si m-am marturisit sorei Mina, Dumnezeu mi-a turnat dragoste pentru ea, Laudat sa fie numele Sau. El poate, El poate, El poate totul.

Pe langa pocainta parintilor mei, tare imi mai doresc sa Il laud pe Domnul prin cantare, sa Se proslaveasca prin cantarea mea (sunt afona).

Seara am ajuns la Maranata, si Domnul a ingaduit o minune. M-au primit asa de bine fratii si surorile, chiar de singura vedenie a fost verigheta pe care sa scrie Dumnezeu e taria mea, am simtit Duhul Domnului prezent acolo. Fratele Andrei mi-a cantat o nota si inca una si a avut atata credinta ca m-a asezat in cor, eu cea mai afona persoana din lumea aceasta, am stat intre surori, si m-am simtit folosita spre lauda Domnului, am simtit ca am contribuit cu ceva pentru lauda Lui. Chiar de tineam la distanta microfonul, Dumnezeu a lucrat, majoritatea melodiilor au fost cunoscute de mine.

Si in biserica si pe drum m-am rugat ca Dumnezeu sa se proslaveasca, sa ma vindece, acasa inainte sa ma rog am deschis Biblia: Luca 6 17:19 Felurite vindecari. Ma incred in Domnul caci El mi-a vindecat orice durere, si parca mi se pare mai usor decat afonismul, dar stiu ca Dumnezeu are timpul Sau. Abia astept sa Il pot Lauda si prin cantare.

Slavit sa fie Dumnezeul meu, un Dumnezeu Viu, care inca mai face minuni.

Amin

Reclame
Acest articol a fost publicat în Rugaciune. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s