Vedenii/viziuni 6

Astazi in timpul unei cantari (nu am retinut care de la inceput) Domnul mi-a aratat: erau trei drumuri cel din stanga era cu flori si banci pe care te poti odihni, cel din dreapta era cu fantani care te racoreau si pietre, dar nici unul din aceste drumuri nu aveau capat, cel din mijloc era prafuit cand paseai se vedeau urmele de pasi, dar pe acesta am pornit-o caci la capatul lui ma astepta Domnul Isus cu bratele deschise.

Cand am ajuns la El am ingenunchiat si El m-a ridicat, m-am privit si Domnul mi-a aratat cordonul din jurul mijlocului care nu-l mai vedeam era la fel de frumos, voalul, coronita cu trei pietre de pe cap *diadema, si toate bratarile. L-am rugat ca as dori sa-i cant, Domnul mi-a spus sa am rabdare si m-a atins pe gat. 

M-am privit iarasi si eram inconjurata de flacari albastre, ardeau, si dansau, apoi Domnul Isus le-a strans in palma si a facut o flacare imensa, care mi-a pus-o in inima, si toata flacarea aceea mi-a cuprins inima, priveam cum imi arde inima cu flacare albastra.

L-am intrebat cand ma va rapi, ca de mult Il rog sa ma rapeasca. Mi-a spus de ce vrei asta? Ca sa fiu mai aproape de Tine, sa Te simt in prezenta, caci n-am mai fost rapita de mult, de dinainte de a ma naste. Nu-ti ajunge ceea ce iti arat? Uite ce frumuseti sunt aici, si de fiecare data sunt langa Tine.

Cand am deschis ochii am realizat ca Domnul meu are dreptate, in fiecare viziune Il vad pe Domnul Isus, care se ingrijeste de mine.

Dumnezeul meu este un Dumnezeu Viu.

Amin

Reclame
Acest articol a fost publicat în Rugaciune. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s