Domnul opreste ploaia

Tata esti minunat! Domnul meu ma iubeste mult cum nimeni in lumea asta n-o sa ne iubeasca vreodata.

Am plecat de la lucru cu Domnul in gand, ascultam cantarile, spre sfarsitul drumului era mesajul IF cu O inima curata, dar cum m-am apropiat de slujire am pus in rucsac mp3-ul si nu mai puteam de veselie la gandul ca-i voi strange in brate. Dar bucuria a fost mai mare a lor, am stat cu fiecare in parte, i-am ajutat un pic la teme, mai mult pe Robert cu tabla inmultirii, il inteleg si sper ca si el intelege ce ii explic. 

A ramas ca sambata cu ajutorul Domnului iesim undeva in parc, cum nu lucrez toata ziua, sper ca Tatal sa ingaduie soarelui sa ne mangaie si sa ne zambeasca.

Mi-au dat atata putere si dragoste fiecare zambet, fiecare imbratisare, de parca si mie mi-ar lipsi afectiunea, dar eu am din plin, caci Tatal mi-a dovedit-o de atata ori cat sunt de iubita de El.

Am vorbit un pic cu Irina, s-a bucurat de ce i-am adus, eu mai mult de bucuria ei, si chiar mi-as dori o bratara cu Ioan 3:16, am vazut pe site aici, ar fi un cadou frumos pentru ea. 

Si norii s-au intunecat, vartejuri cu vreascuri si cioturi de copaci au aparut, vijelia s-a pornit, geamuri si usi se tranteau, totul spunea ca va veni furtuna si ploaia se va isca. Jumatate dintre ei m-ar fi tinut acolo, ceilalti mi-au zis ca mai bine plec, as fi ramas cu ei, caci imi sunt dragi, dar n-as fi dorit sa ma invite la cina si sa le mananc cina, asa ca dupa lungi imbratisari am pornit-o.

Am privit cerul si m-am uitat la Tata, am inceput sa vorbesc cu El: Tata nu ingadui norilor sa planga, Tata copilul Tau iti cere sa nu ploua inca, ai grija de mine Tata, Tata Te rog nu lasa copilul Tau aici, protejeaza-ma. Macar pana ajung la metrou, nu le permite norilor sa planga, macar pana ajung la adapost, stiu ca Tu poti, Tata copilul Tau are nevoie de Tine, Tata nu lasa copilul Tau. Si am ajuns la metrou, si am zis sa ascult de trei ori O inima curata si daca inca mai ruleaza sa ies la tramvai, acolo si mai mare vant, si mai intuneric si fulgere. 

Am continuat sa vorbesc cu Tatal, aceleasi rugaminti, si Tatal a avut grija de copilul Lui. Domnul ma iubeste mult. Tata daca am ajuns pana aici, mai asteapta un pic, chiar de ploua stiu ca e voia Ta si chiar de ma uda eu tot Te iubesc, dar nu permite norilor sa planga.

Am simtit nevoia sa fac ceva pentru Tatal, cred ca stia deja ce o sa fac si mi-a scos un om flamand in cale, si L-am hranit pe Domnul, pe cel mai frumos I L-am dat, apoi am mai cautat inca pe cineva, dar se pare ca in drum spre casa si-a mai gasit cineva hranirea. 

M-am simtit asa de bucuroasa si de fericita de parca Tatal meu ma tinea in brate, si El a permis ca eu sa ajung acasa intreaga cand totul in aer mirosea a furtuna, El ma iubeste mult, si El imi spune ca sunt copilul Lui.

Tata Te iubesc! Vreau ca nimeni sa nu uite vreodata de dragostea Ta imensa! Inca nu ploua!

Amen

25.04.2012

Anunțuri
Acest articol a fost publicat în Rugaciune și etichetat , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s