Iertarea pacatelor

M-am minunat de ce am auzit ieri, a murit in saptamana luminata, a ajuns in rai, daca mori atunci iti sunt iertate pacatele.

Ce mai e si asta? O cezariana? Sa o programezi si daca te incadrezi in intervalul stabilit oricat de betiv etc., ai fi fost gata ai primit aprobarea si ti-au fost iertate pacatele. Tu ai murit prea devreme, nu te incadrezi, ne pare rau sa va informam, cererea Dvs. a fost respinsa.

Treziti-va, iertarea nu consta in perioada anului in care ai murit, nu exista nicaieri un calendar in  care sa fie scris cel ce moare atunci ajunge in rai, ceilalti un nivel mai jos.

Domnul Isus a biruit Ispititorul pe lemnul crucei, El a invins moartea si a suferit pentru noi, pentru ca noi sa avem viata. Marturiseste-L, traieste-ti viata alaturi si pentru El, asculta-L si fa voia Sa, fii exemplul viu al crestinului de pe urma, iubeste-ti aproapele asa cum Isus a iubit biserica, iubeste-L pe Dumnezeu.

Fiecare dintre noi pacatuim, important este sa stim ce facem in continuare, cum iti pare rau pentru ce ai facut si ce faci pentru Dumnezeu.

Cu asta ramanem. Lauda-L pe Domnul prin cantari, marturisiri, rugaciuni, ajuta-ti aproapele, ceea ce-I dai Lui cu asta ramai.

Domnul este chiar langa tine si te cheama, raspunde-I, este usor sa-I vorbesti caci El stie dinainte ce ai tu nevoie.

Este ultimul ceas, tic tac, tic tac, cand inca bate gongul, mai este timp, fa ceva, fa acum. Si se vor implini cele scrise in Scriptura.

Reclame
Acest articol a fost publicat în Rugaciune și etichetat , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s