Mesaj pentru mine si pentru tine

E asa de placut sa stiu ca Tu Doamne ma iubesti, chiar si atunci cand eu gresesc, Tu plangi, si ma privesti cu dragoste parinteasca si ai grija de mine.

Doamne mai am atata ca sa Te cunosc, dar acest sentiment care il cladesti in mine nu pot sa-l descriu, decat pofta de a Te lauda de cate ori am ocazia si sa le fac si celorlalti cunoscuta dragostea Ta nemarginita pentru noi.

Niciodata n-ai sa ceri prea mult de la noi, caci Tu ne-ai dat totul, pe Fiul Tau, pentru ca noi sa putem fi in oastea Ta.

Fratilor ridicati-va sa cerem Domnului nostru sa lucreze prin noi, sa ne dezghete inimile, sa-i miste pe cei indiferenti, sa mute semintele din marginea drumului, de pe stanca si dintre spini, in pamant bun pentru roade in cinstea Sa.

Treziti-va caci Domnul ne cheama, ascultati-L caci ne vorbeste, a sosit vremea ca oastea lui sa se adune si sa depuna roadele sale.

Tu care esti crestin din tata-n fiu fa ceva, caci Domnul ne cheama acum, nu te multumi cu poarta raiului, primeste Duhul Sfant si fie ca pacea sa fie lasata peste noi!

Domnul va iubeste!

Amen

11.10.2011

Reclame
Acest articol a fost publicat în Rugaciune și etichetat , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s